Юриспруденция

я з чоловіком в розлученні.він хоче розподіл майна.але ситуація така: коли ми були в шлюбі ми придбали будинок в селі. в сільській раді нам сказали що на той час коли ми його купили він був - вопрос №1771284

зареестрований як сільський двір.на території цього будинку ми збудували ще один будинок.чоловік зробив план на перестройку і новий будинок — це перший а старий це другий. але все що є збудовано на цій території є під одним номером.і один лічильник світла на два будинки.він хоче один будинок собі або компенсацію за нього. але в новому будику проживає наша дочка з сімєю а в старому син з дружиною. всі документи оформлені на нього. скажіть будь-ласка як можна зробити розподіл в цьому випадку? нам різні спеціалісти кажуть по різному.і ще він не має дозволу на будування нового будинку але він займається цим питанням.

Вопрос задан анонимно декабрь 24, 2015 г.

  • Всего ответов: 1

  • Фурманский Антон  - аватарка

    Фурманский Антон

    17-й в Юриспруденции

    Майно, яке нажито у шлюбі поділяється між подружжям навпіл. В йьому випадку йому буде необхідно дооформити документи для узаконення здійсненного будівництва та поділити його між Вами і ним, якщо все буде оформлено суто на нього. Якщо вступлять у право власності діти на якусь частину майна, тоді буде ділитись тільки та частина, яка залишиться оформлена на нього і на Вас. Невже він збирається витягувати гроші з дітей? В принципі Ви можете розлучитись і без розподілу майна, але я думаю, що Вам вже про це говорили.
    В будь якому випадку — я зазначив Вам порядок розподілу. Буду вдячний за оцінку відповіді

    декабрь 24, 2015 г.
    Ответ понравился автору

Похожие вопросы