Психология

Доброго вечора. Мій хлопець займається футболом. Це його хобі і робота. Звісно я не дуже це люблю і одобрюю, але здебільшого змирилась. Він грає за основну команду, де він працює + за іншу команду - вопрос №3625561

просто так. Проблема в тому, що ми з ним рідко бачимось і це велика проблема, адже щодня ми на роботі, ввечері в нього тренування і ми не маємо змоги побачитись. А на вихідних в неділю в них основний мач. Тобто в суботу ми можемо приділити час нам двом, нашим стосункам, але він їде грати футбол за іншу команду, бо йому це важливо. Я вже пропонувала піти на компроміс. Не лишати повністю футбол, а працювати лиш на одну команду, іншу залишити, щоб для нас було більше часу. Проте з цією думкою він не погоджується. Бо вважає що це не є проблемою. Питання в тому: йому футбол важливіший, ніж ми? Як можна домовитися з ним? Як пояснити, що для мене спільний час це надто важливо. Чи просто поставити питання що йому важливіше- сім'я чи футбол? І якщо футбол буде важливішим розходитися?

февраль 5, 2020 г.

  • Всего ответов: 3

  • Приветствую и поскольку вы на русском сайте то можно по русски?

    февраль 5, 2020 г.
  • Сергей Ельченко - аватарка

    Сергей Ельченко

    3-й в Психологии

    Здравствуйте, Таня!

    «Як пояснити, що для мене спільний час це надто важливо» — Почему вы думаете, что он это не понимает? Как вам объяснить, что футбол для него очень важно?

    «Чи просто поставити питання що йому важливіше- сім'я чи футбол?» - И что вы хотите услышать на этот вопрос? 

    «якщо футбол буде важливішим розходитися?» - Такие решения можете принимать только вы лично, исходя из своих чувств, желаний и переживаний. Можно найти  разные  варианты  развития ситуации, но только вы знаете, что из всех возможных вариантов для вас правильнее. На консультациях с психологом вы можете разобраться со своими чувствами, в результате чего вам будет легче находить решения и ответы на свои вопросы.

    февраль 5, 2020 г.
  • Олег Егошин - аватарка

    Олег Егошин

    41-й в Психологии

    Добрый вечер, Таня! Если Ваш парень не уделяет Вам внимания и Вы не можете договориться с ним, то подумайте, какова будет совместная жизнь. Решать, как бытьи что делать со своей жизнью, — только Вам самой. Наша жизнь полна (не)случайностей, и для того, чтобы увеличить вероятность благоприятных для Вас событий, стоит лучше узнать себя — например, поработав с психологом. Успехов Вам!

    февраль 6, 2020 г.

Похожие вопросы

Решено

Обращение "на Вы"

март 31, 2014 г.

Психология

Решено

Здравствуйте, что делать если я не могу связать двух слов?

Вопрос задан анонимно январь 9, 2015 г.

Психология