Психология

Доброго дня!Мене звати Маряна Скажіть... - вопрос №597542

Доброго дня! Мене звати Маряна.Скажіть чи правильно те що ми з чоловіком живемо по різно він в себе вдома а я з дитиною в своєму домі.

апрель 3, 2013 г.

  • Всего ответов: 3

  • Здравствуйте, Марина!Поскольку у Вас возникает этот вопрос, то, похоже, Вы сами сомневаетесь в правильности ситуации. Должна быть определенность. Либо вы с супругом живете, как супружеская пара (если это возможно и у вас есть чувства друг к другу) и ребенку подаете правильную модель семьи, либо вы разводитесь и вполне естественно, что вы будете проживать раздельно. Когда вы приняли это решение, видимо вы о ребенке не подумали. Как у него будут складиваться отношения в будущем, наблюдая за подобной моделью семьи сейчас. Если, вы хотите чтоб у вашего ребенка была такая семья (как, типа супруги) в будушем, оставьте все как есть. А если вас волнует будущее своего ребенка, меняйте ситуацию. Решимости и счастья, Вам, Марина! С ув. Кучидзе Мэри Вахтанговна!

    апрель 3, 2013 г.
  • Amira  - аватарка

    Amira

    77-й в Психологии

    Доброго дня, Мар*яна. Не зрозуміло чому Ви з чоловіком живете окремо. Ви так домовлялися чи це сталося само собою. які у Вас з ним стосунки і які стосунки у чоловіка з дитиною.Важливо  пояснити дитині чому ви з татом живете окремо, в моїй практиці були сім*ї які домовилися так жити, а для дитини важливо знати, що у неї є тато і мама, вони обидва її люблять, про неї піклуються і будуть для неї батьками не зважаючи на те, що живуть в різних домах.

    А стосовно того чи є правильним те, що ви живете порізно, то вирішувати тільки Вам, якщо Вас це влаштовує то й живіть собі з вашим дитям у домі і чоловіком в іншому домі. Важливо, щоб всі були щасливі.

    Дякую Вам за оцінку відповідей експертів, це для нас дуже важливо

    апрель 3, 2013 г.
  • Что тбы ответить вам на ваш вопрос нужно знать проблему того что вы проживаете раздельно, а их может быть предостаточно.

    апрель 4, 2013 г.

Похожие вопросы

помогите - Краснодарский край

август 17, 2012 г.

Юриспруденция