Юриспруденция

Хотів би проконсультуватись з таким квартирним питанням: Проживаємо в державній квартирі. Прописані в квартирі мій дід(1935року народження)/батько... - вопрос №1382534

мого батька (основний квартиронаймач), я, мій новонароджений син, мій брат, його дочка (до 1 року) і моя мама. При заселенні в ордері були вписані: дід, бабця, їх дочка, 1-й син, 2-й син/мій батько. Після заселення їх всіх було приписано в квартиру. В подальшому вони виписались, крім діда (основного квартиронаймача), бабці (померла) і мого батька (помер). За квартплату і всі послуги оплачуємо тільки ми (маємо всі квитанції). Дід (основний квартиронаймач) не платить взагалі нічого. Із дідом та його дочкою (яка після виписання з квартири була приписана у сусідній квартирі) в нас погані відносини, ми з ними не спілкуємось. У 2006 році дочка діда хотіла прописатись, назад, до нас в квартиру, але ми не дали згоди.В подальшому вона позивалась до суду і ЖЕК дав відмову у приписанні до квартири. Недавно нас повідомили, випадково при реєстрації дитини, що дочку діда приписали грудні 2014 року без нашого відома і нашої згоди. На запитання на основі чого приписали,- в Жеку дали невнятну відповідь, що на основі рішення суду.Сказали, що: на основі того, що вона вписана в ордері, чи то що вона оформляла якийсь догляд за дідом. Ми будем ще це точно вияснювати. Питання: Чи законно її прописано і чи можна це обжалувати? Якщо законно,- тоді як законно змусити їх оплачувати, їхню частину, за всі комунальні послуги?

февраль 22, 2015 г.

  • Всего ответов: 1

  • По перше:якщо було судова справа, то ви повинні були бути проінофпміровани про суд і в ньому брати участь як зацікавився осіб. Ідіть у суд і вимагайте видати копію рішення, ознайомитися зі справою.
    По друге: законно змусити тільки знову ж таки, через суд.

    февраль 22, 2015 г.

Похожие вопросы

как выселить квартирантов

Вопрос задан анонимно декабрь 23, 2009 г.

Юриспруденция

Решено

Закрыт

vip

300 i

Сосед построил Дом по меже, отступив 1 метр. В стене дома окна.

январь 26, 2014 г.

Юриспруденция