Психология

Сексуальное отношение - вопрос №294601

доброго дня. У мене виникають деякі непорозуміння із моїм хлопцем з яким зустрічаємося більше 1 року. Справа у тому що мені не подобоється як при кожній можливості він намагається обнімаючи мене пройтися руками по всіх частинах тіла, а особливо його цікавлять груди, живіт і так його руки просуваються далі… Спочатку це мене не дратувало, але чим далі то більше менеце вже нервує. Сказавши про це йому отримала відповідь, що просто я в нього дуже красива і він просто не може стриматися.Але це вже переходить межу, бо він це робить будь-де: на вулиці, коли я мию посуд… Інколи навіть може образитися на те що я зроблю зауваження на рахунок цього. А іще йому постійно хочеться сексу. І саме це «постійно» мені і не подобається. Коли чує відмову сприймає це майже як обіду, примовляючи при цьому, що мовляв я тебе не цікавлю в сексуальному плані, не сексуальний і все інше… Допоможіть мені будь ласка!!!

июнь 27, 2012 г.

  • Всего ответов: 3

  • Валерий Сергиенко - аватарка

    Валерий Сергиенко

    39-й в Психологии

    Здравствуйте, Галинка… Повезло вашему парню с вами… В общем, чтобы как то его отрезвить, попробуйте вести себя точно так же как он… зеркально… Дайте ему почувствоват себя на вашем месте. И перестаньте обращать внимание на его «обиды». Будьте с ним построже, вырабатывайте командный голос!

    июнь 27, 2012 г.
    Ответ понравился автору
  • Здравствуйте, Галинка! Вам нужно объяснить своему парню, что любовь — это не только сексуальное желание, но и уважение чувств и ощущений любимого человека, понимание, готовность пойти на встречу, найти компромисс… И точно так же, как вы можете стараться по возможности идти на встречу его желаниям, так и ему нужно учитывать ваши желания. 

    июнь 27, 2012 г.
    Ответ понравился автору
  •  ღ Наталья ღ - аватарка

    ღ Наталья ღ

    232-й в Эзотерике

    Добрий день, Галинко! Ви можете поговорити зі своїм хлопцем і висловити свої почуття, щодо його поведінки. Ви можете сказати йому, що вам НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, коли він не зважає на ваше бажання і торкається ваших інтимних місць прилюдно чи коли ви не хочете цього. Ви не власність свого хлопця, ви — нічия не власність. Ніхто не має права на ваше тіло, на ваші почуття, на ваш особистий простір.

    З повагою, Наташа.

    июнь 27, 2012 г.

Похожие вопросы

Решено

Люблю директора

февраль 2, 2012 г.

Психология

Кунилингус

январь 30, 2010 г.

Психология