Психология

Решено

моя сі.я чи маю я право на щасття - вопрос №748292

добрий день у мене таке запитання що робити коли в сім.ї немає порозуміння коли чоловіку все дозволено а дружина повинна лише жити так як їй диктує чоловік вразі непокори це побиття лякання приниження на даний момент я в очікуванні на ерозлучення з його сторони адже він не давав мені працювати щоб повністю контролювати мене друзів у мене немає старався посваритиз батьками і як ішов із дому забрав усі гроши на прожиття лишивши мене з нічим в чомує моя вина?

сентябрь 7, 2013 г.

  • Всего ответов: 2

  • Amira  - аватарка

    Amira

    77-й в Психологии

    Лілія, вашої прямої вини ні в чому немає, а от опосередковано вона є, тобто навіть не вина, а невміння побачити в чоловікові тирана. Він мабуть спочатку був гарний та ласкавий, а потім поступово почав диктувати свої вимоги, а ви підкорялися — от вам і результат. Наступного разу не поспішайте заміж, придивіться уважніше до людини, щоб не зробити помилки в майбутньому.

    А зараз вам треба розібратися зі своєю самооцінкою, чому ви йому дозволили так до себе ставитися. З повагою, Аміра 

    сентябрь 7, 2013 г.
    Ответ понравился автору
    Лучший ответ по мнению автора
  • людмила - аватарка

    людмила

    54-й в Психологии

     Лілія, коли в сім*ї розлад, то завжди винні обидві сторони.  Адже не зразу сталося таке непорозуміння в вашій родині, з чогось все колись починається,  коли  одружувались, було кохання, було порозуміння.  З Вашому листа не  зрозуміло, що Ви хочете почути.  Кожна людина має право на щастя і Ви не виняток, але, напевно, не з Вашим чоловіком, чи Ви згодні терпіти побиття і приниження все життя.  Вам треба більше самовпевненності в собі, гроші заробите,  з*являться друзі і все житті буде по іншому.

    сентябрь 7, 2013 г.
    Ответ понравился автору

Похожие вопросы