Психология

дитина 7 років. Два роки тому вирішили народжувати вдруге. Та виявились проблеми зі здоров'ям в мене і в нього . Він лікуватися категорично відмовляється через відсутність фінансів,  як він пояснює. - вопрос №3677306

При цьому щоб я лікувалась він не проти. Ми посварилися. Я точно не була готова до такого повороту подій. Проплакала дуже довго, на душі жахливо, не можу змиритися з думкою що більше не стану мамою. На чоловіка вплинути ніяк не можу, він здається прийняв остаточне рішення. Я просто не можу жити повноцінно, всі думки про це. Життя без чоловіка не уявляю, але щас така велика напруга в стосунках, що навіть не знаю як жити далі. Не можу йому пробачити. Як впоратися з цим не знаю, душа на частини розривається від болю.

март 16, 2020 г.

  • Всего ответов: 2

  • Игорь Летучий - аватарка

    Игорь Летучий

    1-й в Психологии

    Таня, здравствуйте, Сделайте паузу, потом еще раз поговорите с мужем, например, через пару месяцев, подумайте за это время, что надо сделать, чтобы больше зарабатывать. Объясните ему, как важен для Вас второй ребенок и сделайте акцент на том, что если Вы вылечитесь, а он нет, то положительного результата не будет..., услышит Вас, есть на это надежда. Успехов Вам во всем!!!

    март 16, 2020 г.
  • Сергей Ельченко - аватарка

    Сергей Ельченко

    3-й в Психологии

    Здравствуйте, Таня!
    «Як впоратися з цим» — Вы можете обратиться к психологу на индивидуальные консультации, где у вас будет возможность разбираться с причинами и истоками появления таких сложностей.

    март 16, 2020 г.

Похожие вопросы

дрочить полезно или вредно?

сентябрь 28, 2016 г.

Психология